top of page

Visjoner og forretningsidè

6f43b5263fbba79c5962514b85d34738_XL.jpg

OMBE Plast gir deg nytenkende og konkurransedyktige løsninger for prototyping og plastproduksjon som garantert vil overraske deg. Prøv oss.

 

Hvem vi er og hva vi tror på?

Visjon

Vi hjelper deg til bedre gjennomføring av dine idéer. Med over 50 års produksjonserfaring innen plast, mener vi at alt mulig i vår verden. 

Misjon

Vi vil gjøre oss fortjent til å bli din komplette samarbeidspartner for industriell prototyping, formverktøy og produksjon av plastprodukter.

Verdier

Vi har et lidenskapelig forhold til det vi gjør. Forståelse, nærhet, effektivitet, innovasjon og nysgjerrighet er viktige drivere i vårt arbeid.

 

Personlighet

Våre kunder sier vi er en konstruktiv lagspiller med spennende teknologi og nettverk. Vi er engasjert, rask og kunnskapsrik. Det tjener du på.

Målgruppe

Vi vil jobbe tett med de som er langt fremme – og ønsker å beholde forspranget, enten du er produktutvikler eller produsent.

 

Vår posisjon er å være først med det siste.

 

Vi er med å flytte grenser. Det er kundene som utfordrer oss til å ligge i forkant, fordi det gir dem fordeler i deres egne markeder.

 

Vårt løfte
Rask utvikling og fleksibel produksjon. Når vi leverer kvalitet raskt, gjør vi oss fortjent til å være en sentral del av kundens verdikjede - under utvikling og i produksjon.

Bevis

Fra idé til produksjon. OMBE har sammen kunder, Innovasjon Norge og Forskningsrådet utviklet produksjonsmetodene DuoCombe og AddForm som gir deg riktigere, raskere og rimelige plastprodukter.

 

Vi forvalter en unik kompetanse, forskningsnettverk og internasjonal database med ressurser og materialer for å kunne utvikle og teste prototyper mekanisk og funksjonelt. Du velger oss - vi velger det som er best for deg. 

OMBE vil være med hele veien, fra idé til produksjon.

bottom of page